Cele mai puternice 100 de femei din business: Geanina Băbiceanu, market director { Mars România }

Autor: Andra Stroe Postat la 08 mai 2019 280 afişări

„Mediul de afaceri din România este extrem de complex şi în continuă schimbare, astfel că în primul rând trebuie să faci un efort şi să-l înţelegi. Apoi să ai abilitatea de a jongla cu situaţii şi subiecte foarte diferite, dar să te adaptezi contextului. Cred că indiferent unde îţi desfăşori activitatea, trebuie să ai un simţ antreprenorial. În România sunt încă foarte multe oportunităţi, datorate faptului că suntem o ţară cu o economie de piaţă emergentă, în plină dezvoltare. Şi pentru a reuşi trebuie să accesezi aceste oportunităţi.”

Cele mai puternice 100 de femei din business: Geanina Băbiceanu, market director { Mars România }

•   Are o experienţă de peste 20 ani în domeniul FMCG, ocupând poziţii de management în departamentele de marketing şi vânzari ale unor companii din industrie precum Lactalis România, Intersnack România sau Kraft Foods.

•   S-a alăturat echipei Mars în 2009, în cadrul diviziei Wrigley din România, ca regional marketing director.

•   Principalele reguli după care se ghidează în carieră sunt acelea de a lucra pentru o companie cu care împărtăşeşte aceleaşi valori şi principii şi de a accepta doar roluri care îi vor face plăcere şi o vor provoca la nivel profesional, ajutând-o să se dezvolte şi să înveţe lucruri noi.

•   Sfatul său pentru cineva care doreşte să înceapă o carieră în acest domeniu este de a o începe într-o companie care îşi asumă un scop şi un impact pozitiv în societate, pe termen lung, deoarece consideră că acest lucru creează o legătură extraordinară între tine ca profesionist şi companie, şi setează un nivel foarte bun de motivare personală, şi de a avea răbdare şi de a accepta că fiecare etapă este importantă în dezvoltarea ca profesionist.

Cifră de afaceri (2017): 503 mil. lei

Profit (2017): 28,9 mil. lei

Număr de angajaţi: 213

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.