Cele mai puternice 100 de femei din business: Cristina Necula, CFO { Strauss România }

Autor: Andra Stroe Postat la 03 mai 2019 342 afişări

„O carieră se formează în timp, regulile după care ne ghidăm evoluează în funcţie de experienţă, responsabilitate şi sunt dictate de obiectivele companiei, adaptate mediului de business şi respectând legislaţia în vigoare. Cred că ele derivă în principal din valorile personale şi cele mai importante consider că sunt profesionalismul şi etica.”

Cele mai puternice 100 de femei din business: Cristina Necula, CFO { Strauss România }

•   A urmat cursurile Academiei de Studii Economice din Bucureşti şi a absolvit un MBA în cadrul City University of New York, SUA.

•   S-a alăturat companiei Strauss în urmă cu 16 ani şi coordonează o echipă formată din 22 de angajaţi.

•   Crede că reuşita în orice mediu de afaceri ţine de adaptabilitate: la piaţa în care evoluezi, tendinţele consumatorilor, obiectivele companiei, schimbările legislative şi fluctuaţiile macro economice, şi că succesul de a te adapta în dinamica curentă presupune să îţi formezi o echipă de profesionişti, atât intern cât şi extern, care să poată anticipa schimbările necesare şi să le poată implementa rapid şi corect. 

Cifră de afaceri (2018): 251 mil. lei

Profit (2018): 18 mil. lei

Număr de angajaţi: 250

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.