Cele mai ieftine locuri de vis unde puteţi călători. Destinaţii impresionante, la preţ redus! Galerie FOTO

Postat la 11 aprilie 2016 4673 afişări

Oraşele pitoreşti, plajele virgine sau arhitectura veche de secole - sunt toate efemere.

Cele mai ieftine locuri de vis unde puteţi călători. Destinaţii impresionante, la preţ redus! Galerie FOTO

Hoppa, un site care se ocupă de transferurile de la aeroport la destinaţiile finale, a lansat recent un clasament al celor mai ieftine şi scumpe destinaţii de vacanţă din lume, scrie Business Insider.

Pentru a descoperi care sunt cele mai accesibile locuri de vizitat, Hoppa a calculat costul mediu de persoană pentru o zi de concediu, acesta incluzând şase tipuri clasice de cheltuieli de vacanţă. Printre cele luate în considerare se numără o călătorie de trei km cu taxiul, o noapte de cazare la hotel şi o masă.

De la insule din sudul Asiei pline de plaje încântătoare, la oraşe din Estul Europei, iată care sunt 19 dintre cele mai ieftine locuri pe care le puteţi vizita, dar şi costul celor mai importante activităţi pe care le puteţi realiza acolo.

Descoperiţi AICI galeria foto cu cele mai frumoase locuri de vizitat

 

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
calatori,
destinatii
/actualitate/cele-mai-ieftine-locuri-de-vis-unde-puteti-calatori-destinatii-impresionante-la-pret-redus-galerie-foto-15229973
15229973
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.