Reclamă cu artişti

Postat la 10 aprilie 2016 82 afişări

Reclamă cu artişti

Reclama bună la un magazin se poate face şi cu artişti pe care-i inviţi să expună pe un perete al acestuia, aşa cum procedează Rag & Bone, un brand de streetwear care sprijină arta stradală. Patronii Rag & Bone au apelat la artistul Alex Yanes, comandându-i o pictură murală pe un perete exterior al magazinului firmei din Los Angeles, scrie LA Times.

Intitulată ”So far, so good„, lucrarea a fost realizată într-o lună şi va rămâne expusă vreme de doi ani spre deosebire de cele create de alţi artişti pentru alte magazine ale brandului, care se schimbau lunar. Artistul stradal Alex Yanes are printre clienţii săi nume ca Lenny Kravitz, Paris Hilton sau Alicia Keys, intrând în atenţia publicului după ce un proprietar de cluburi de noapte din Miami şi colecţionar al operelor sale, David Grutman, a arătat lucrările lui unor vedete. 

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/reclama-cu-artisti-15222852
15222852
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.