Cele mai bogate colegii uninominale care atrag de la companii spre bugetele locale sute de milioane de euro

Postat la 06 decembrie 2012 17 afişări

Câteva mii de candidaţi se bat în aceste alegeri pentru a câştiga unul dintre cele 452 de colegii de senatori şi deputaţi (şase sunt în diaspora) puse la bătaie în alegerile legislative de duminică. Pe cine se străduiesc ei să reprezinte? Şi cum? Este o diferenţă între a reprezenta un colegiu "bogat" şi a reprezenta unul "sărac"?

Deşi nu există o relaţie de cauza­li­tate evidentă, un parlamentar ales într-o zonă bogată în care sunt concentrate mari companii ar putea susţine, teoretic, în plan legislativ, mai degrabă interesul acestora decât un program de refacere a solului susţinut de colegul lui dintr-o zonă agricolă. Aşa se întâmplă?

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
alegeri,
colegii,
bugete,
companii,
economie,
parlament
/actualitate/cele-mai-bogate-colegii-uninominale-care-atrag-de-la-companii-spre-bugetele-locale-sute-de-milioane-de-euro-10374271
10374271
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.