Cel mai tânăr antreprenor din lume. La şapte ani câştigă 100 de dolari pe zi

Postat la 19 noiembrie 2013 18470 afişări

Ryland Goldman a reuşit să creeze o afacere care îi aduce profituri de sute de dolari. În momentul în care s-a mutat cu familia în California, tânărul a profitat de oportunitatea oferita de propria lui şcoală şi a ajuns antreprenor la doar 7 ani, scrie entrepreneur.com.

Cel mai tânăr antreprenor din lume. La şapte ani câştigă 100 de dolari pe zi

Ryland a dorit să îşi deschidă propriul restaurant de la vârsta de 3 ani, iar în 2013 a ajuns să îşi înfiinţeze propria companie. El a observat că prin faţa locuinţei sale trec zilnic majoritatea colegilor lui şi astfel a pornit ideea de a crea o afacere profitabilă. Tânărul câştigă câteva sute de dolari pe săptămână, uneori având profituri şi de 100 de dolari pe zi.

De câteva ori pe săptămână, el prepară biscuiţi, brioşe şi prăjituri, pe care le vinde colegilor de clasă şi părinţilor acestora. Ryland tipăreşte şi meniuri şi oferă mai multe variante de sucuri naturale şi cafea clienţilor săi, întreaga afacere fiind condusă din curtea casei sale.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cel-mai-tanar-antreprenor-din-lume-la-sapte-ani-castiga-100-de-dolari-pe-zi-11706144
11706144
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.