Intrarom va furniza Ministerului Educaţiei servicii IT de 18,5 milioane de lei

Postat la 18 noiembrie 2013 49 afişări

Intrarom va furniza Ministerului Educaţiei servicii IT pentru desfăşurarea mai multor programe ale instituţiei, valoarea contractului ridicându-se la 18,5 milioane de lei, TVA inclusă (4,2 milioane euro) pentru o perioadă de 13 luni, potrivit www.e-licitatie.ro.

Intrarom va furniza Ministerului Educaţiei servicii IT de 18,5 milioane de lei

 Contractul a fost atribuit în urmă cu o săptămână.

Prin anunţul de participare, publicat în 20 aprilie, valoarea proiectul a fost estimată la 20 milioane de lei, TVA inclusă.

Oferta a fost depusă în asociere cu Siveco România şi Power Net Consulting SRL.

La licitaţie s-au mai înscris UTI Grup, S&T România şi consorţiul format din Insoft Development&Consulting, Insoft Application şi Romsys.

Serviciile IT vor fi utilizate într-o platformă metodologică şi informatică pentru organizarea şi desfăşurarea programelor "Admiterea în învăţământul liceal de stat", "Bacalaureat", "Certificare a calificării profesionale", "Mişcarea personalului didactic din învăţământul preuniversitar - Titularizarea", "Euro 200" şi "Bani de liceu" din sistemul educaţional preuniversitar.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/intrarom-va-furniza-ministerului-educatiei-servicii-it-de-18-5-milioane-de-lei-11704185
11704185
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.