Familie intoxicată cu monoxid de carbon: Un copil de 2 ani şi mama lui au murit, un bebeluş e în stare gravă

Postat la 18 noiembrie 2013 47 afişări

Un băieţel de doi ani şi mama acestuia, de 28 de ani, au fost găsiţi morţi, luni dimineaţă, în locuinţa lor din comuna vasluiană Vinderei, în timp ce sora copilului, de zece luni, este în stare critică, încercându-se resucitarea acesteia, prima ipoteză fiind intoxicaţia cu monoxid de carbon.

Familie intoxicată cu monoxid de carbon: Un copil de 2 ani şi mama lui au murit, un bebeluş e în stare gravă

 Potrivit poliţiştilor, cei doi copii şi mama acestora au fost găsiţi în locuinţă de către soacra femeii, care a sunat la 112.

Cadrele medicale care au ajuns la faţa locului au constatat că atât băieţelul de doi ani, cât şi mama acestuia erau decedaţi. Sora mai mică a copilului, în vârstă de zece luni, era în stop cardio-respirator, la ora transmiterii acestei ştiri încercându-se resuscitarea acesteia.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/familie-intoxicata-cu-monoxid-de-carbon-un-copil-de-2-ani-si-mama-lui-au-murit-un-bebelus-e-in-stare-grava-11703488
11703488
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.