Cel mai scump SUV din lume, Range Rover SVAutobiography, prezentat la New York - FOTO

Autor: Bogdan Enache Postat la 31 martie 2015 274 afişări

Land Rover a dezvăluit, luni, cel mai scump SUV din lume, Range Rover SVAutobiography, în cadrul Salonului Auto de la New York, noua maşină având un preţ de aproape 200.000 de dolari, cu 12.000 de dolari mai mult decât versiunea Autobiography Black pe care o înlocuieşte.

Potrivit CNN, noul Range Rover SVAutobiography are un motor V8 de cinci litri care dezvoltă 550 de cai putere, o creştere de la versiunea anterioară a propulsorului supraalimentat care avea o putere de 510 cai putere.

 

Pasagerii din spate beneficiază de propriul compartiment pentru răcirea băuturilor şi măsuţe retractabile automate, dar şi suport pentru picioare, pentru a oferi şansa unei relaxari ca în fotoliul de acasă.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cel-mai-scump-suv-din-lume-range-rover-svautobiography-prezentat-la-new-york-foto-14089481
14089481
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.