Cel mai scump ceas din lume. Cu banii daţi pe el ai putea să cumperi 26 de maşini Rolls-Royce Phantom

Autor: Florin Casota Postat la 16 noiembrie 2016 4676 afişări

Un ceas foarte rar a fost vândut la licitaţie săptămâna trecută în Geneva. Patek Philippe Reference 1518 a intrat în cartea recordurilor ca fiind cel mai scump ceas de mână vândut la licitaţie, informează CNN.

Patek Philippe Reference 1518 a fost vândut cu puţin peste 11 milioane de dolari. CU aceeaşi bani ai putea să cumperi 26 de automobile Rolls-Royce Phantom 2016. La acest preţ s-a ajuns după 13 minute de licitări la Phillips in Associtation with Bacs & Russo la Geneva.

"Un lucru interesant despre această vânzare este faptul că licitaţia a început cu 8 oameni apoi când preţul a ajuns la 7 milioane de franci elveţieni doar doi au mai rămas în cursă", a spus Sam Hines, şeful casei de licitaţii. "Ceasul avea toate ingredientele unui produs de succes pentru licitaţie - proaspăt pe piaţă şi doar patru exemplare există în stare perfectă de funcţionare", a mai spus el.

Cumpărătorul a dorit să rămână anonim.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.