Cel mai mare târg de carte din Bucureşti, de miercuri până duminică

Autor: Ioana Mihai Postat la 18 octombrie 2011 34 afişări

Ediţia de toamnă a Kilipirim se desfăşoară în spatiul Galeriei Dalles,în Centrul Capitalei, şi vreme de 5 zile mai bine de 40 de edituri vor aduce în sălile galeriei peste 10.000 de titluri de carte.

La Kilipirim vor fi prezente pe lânga editurile reprezentative româneşti şi importante edituri straine. între 19 şi 23 octombrie la acest târg vor fi adunate cele mai mari discounturi de carte din Bucureşti.Expoziţia va reuni titluri ale editurilor româneşti şi străine, din 2011 sau din anii trecuţi, ediţii de colecţie, cărţi specializate sau best-sellers în Europa, într-o ofertă generală care acoperă toate domeniile de interes: beletristică, hobby, ştiinţă, carte pentru copii, artă, arhitectură sau design.

Kilipirimul din această toamnă a ajuns deja la ediţia a XIII-a şi "este un eveniment cu mare trecere în rândul consumatorilor de carte. Exista clienti fideli ai Kilipirimului care aşteaptă ediţiile târgului pentru a-şi face shopping-ul de carte la un preţ cât mai bun" declară Louisa Bangale, managerul evenimentului.

In cadrul evenimentului de la galeria Dalles, organizatorul va oferi, prin tragere la sorţi, celor interesaţi, 3 burse care acoperă integral costul cursurilor teoretice marca "Fundaţia Calea Victoriei". Câştigătorii vor putea frecventa, în funcţie de pasiunea pentru diverse discipline, cursuri de la arhitectură, istorie sau astronomie, până la module de genul Costum şi Modă sau Dezvoltare personală.

Etajul Galeriei Dalles, în timpul Kilipirimului, este dedicat unei expoziţii de ceasuri cu vânzare unde se găsesc aproximativ 100 de ceasuri de perete din mărcile Vaerst - Germania şi Lowell - Italia.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Galeriei Dalles,
Kilipirim,
/actualitate/cel-mai-mare-targ-de-carte-din-bucuresti-de-miercuri-pana-duminica-8877896
8877896
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.