Cel mai mare activ al Bank of Cyprus în România este un credit de 110 milioane euro acordat Marriott

Autor: Ovidiu Tempea Postat la 09 aprilie 2013 16 afişări

Creditul acordat Marriott reprezintă aproximativ 20% din portofoliul total de împrumuturi al sucursalei locale a Bank of Cyprus.

Cel mai mare activ al Bank of Cyprus în România este un credit de 110 milioane euro acordat Marriott

Cel mai important activ deţinut de sucursala din România a Bank of Cyprus este un credit de 110 milioane de euro acordat companiei care deţine hotelul Marriott, prelungit în toamna anului trecut şi scadent în 2017.

Creditul acordat iniţial în 2007 avea scadenţă în octombrie 2012, dar a fost prelungit în toamna anului trecut pentru încă cinci ani, garanţiile constituite acoperind principalul, în valoare de 110 milioane euro, cât şi o sumă suplimentară de 33 de milioane euro aferentă tuturor obligaţiilor ce decurg din împrumut.

Creditul a fost garantat cu terenul de 28.457 metri pătraţi din Calea 13 Septembrie şi clădirea de 69.307 metri pătraţi care include hotelul JW Marriott Bucharest Grand Hotel şi complexul aferent, cu spaţiile comerciale, birouri, cazinou, parcare interioară şi exterioară, precum şi toate îmbunătă­ţirile aduse imobilelor în garanţie.

Relaţia între Bank of Cyprus şi hotelul Marriott este mai complexă, întrucât banca deţine indirect, prin ONT Carpaţi, şi 35.292% din titlurile societăţii care are hotelul în proprietate, Societatea Companiilor Hoteliere Grand (SCHG).

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bank of cyprus,
marriott,
credit
/actualitate/cel-mai-mare-activ-al-bank-of-cyprus-in-romania-este-un-credit-de-110-milioane-euro-acordat-marriott-10723264
10723264
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.