Cel mai frumos job din lume? Eşti plătit să te plimbi

Postat la 09 ianuarie 2017 745 afişări

Cel mai frumos job din lume? Eşti plătit să te plimbi

Cauţi un internship sau eşti deja angajat, dar îţi place fotografia şi vrei să te reprofilezi? Royal Caribbean UK & Ireland s-ar putea să aibă o ofertă de nerefuzat pentru tine. Potrivit Conde Nast Traveler, compania oferă un internship pe timp de vară pentru o persoană cu ochiul format pentru fotografie. Norocosul selectat va petrece trei săptămâni (iunie-iulie 2017) la bordul navelor Royal Caribbean documentând aventurile pasagerilor pe contul de Instagram al companiei.

Internul va călătorii la bordul Ovation of the Seas, Anthem of the Seas şi Freedom of the Seas şi va călători la Beijing, New York, Barcelona şi toate cheltuielile vor fi acoperite de companie. Mai mult, el va primi şi 3000 de lire pentru această perioadă.

Tot ce trebuie să faci pentru a te înscrie este să ai peste 21 de ani, să deţi un iPhone şi să publici o poza sau un video dintr-o călătorie folosit tagul  @RoyalCaribbeanUK şi hashtag-ul #ExtraordinaryExplorer. Doritori trebuie să aplice aici 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.