Cel mai „fierbinte“ produs al Volkswagen se serveşte cu ketchup şi chifle

Postat la 29 februarie 2016 74 afişări

Cel mai „fierbinte“ produs al Volkswagen se serveşte cu ketchup şi chifle

Cel mai bine vândut produs al celebrului pro­ducător auto german nu este un autovehicul, dar este la fel de „nemţesc“ şi are şi gust, unul bun, scrie Deutsche Welle.

Pentru o companie ajunsă faimoasă datorită maşinilor sale, ar putea fi surprinzător faptul că cel mai „fierbinte“ produs al VW nu este legendara Broscuţă (cunosută drept Kafer în Germania) sau Golful. De fapt, produsul VW care s-a vândut cel mai bine anul trecut nici măcar nu a fost o maşină, dar a fost ceva la fel de nemţesc: Wurst (cârnat). Currywurst, mai exact.

În timp ce apetitul consumatorilor pentru modelele Jetta şi Passat s-a diminuat în urma aşa-numitului scandal dieselgate, pofta acestora pentru cârnaţii de porc „scufundaţi“ în sos de curry ai VW este insaţiabilă.

Citiţi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cel-mai-fierbinte-produs-al-volkswagen-se-serveste-cu-ketchup-si-chifle-15090774
15090774
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.