Cel mai controversat miliardar al lumii a luat decizia să se retragă de la conducerea imperiului. Ce a decis el să faca din ceea ce a construit până acum

Autor: Laura Buciu Postat la 12 iunie 2023 158 afişări

Cel mai controversat miliardar al lumii a luat decizia să se retragă de la conducerea imperiului. Ce a decis el să faca din ceea ce a construit până acum

S-a format o coloană de maşini, luni dimineaţa,  la intrarea în Capitală, dinspre Autostrada Bucureşti-Piteşti, dar şi pe Centura Capitalei,  în localităţile  Berceni, Bragadiru şi Pantelimon, potrivit Infotrafic.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, luni dimineaţa pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti, A2 Bucureşti-Constanţa, A3 Bucureşti-Ploieşti şi DN 1 Ploieşti-Braşov, circulaţia rutieră se desfăşoară pe un carosabil uscat, cu vizibilitate bună şi valori normale de trafic.

Este semnalată, înăs, aglomeraţie pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, fiind formată coloană de autovehicule la intrarea în capitală, dar şi pe DN Centura Bucureşti, în localităţile Berceni, Bragadiru şi Pantelimon, valorile de trafic fiind în creştere şi în celelalte localităţi.

În funcţie de condiţiile meteorologice, se vor executa diferite tipuri de lucrări în judeţul Vâlcea, respectiv pe raza localităţilor Budeşti - Goranu, unde se lucrează la aşternere covor asfaltic, între orele 18:00 - 06:00, circulaţia rutieră urmând să se desfăşoare pe 1/2 din cale, dirijată de piloţi de trafic şi pe raza localităţilor Vlădeşti - Olăneşti, unde se lucrează la aplicare marcaje rutiere axiale, între orele 08:00-18:00. Circulaţia rutieră se desfăşoară îngreunat, pe ambele sensuri de mers, în zona utilajului care aplică marcajul.

Pentru că partea central-sud-vestică a ţării se află sub atenţionări de instabilitate atmosferică şi averse torenţiale, poliţiştii rutieri le recomandă şoferilor să se asigure înainte de a pleca la drum că au funcţionale ştergătoarele, sistemele de iluminare-semnalizare şi de climatizare-dezaburire şi să le folosească adecvat, dar şi să utilizeze luminile de întâlnire şi pe timpul zilei. De asemenea, ei trebuie să adapteze viteza la condiţiile de drum, luând în calcul faptul că distanţa de frânare creşte pe un carosabil umed. Fiecare manevră trebuie efectuată numai după o asigurare temeinică. De asemenea, şoferii sunt sfătuiţi să păstreze distanţa în mers, pentru a putea opri în condiţii de siguranţă şi să nu se angajeze în depăşiri fără a avea o bună vizibilitate. Orice manevră riscantă trebuie evitată, iar circulaţia trebuie să se desfăşoare cu foarte mare atenţie, pentru a putea evita orice obstacol.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
coloană,
centură,
infotrafic

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.