Cel mai bun sfat al unui fost angajat Google pentru tinerii care vor să-şi construiască o carieră

Postat la 16 octombrie 2015 172 afişări

Cel mai bun sfat al unui fost angajat Google pentru tinerii care vor să-şi construiască o carieră

Liz Wessel are doar 25 de ani şi este deja CEO. După ce a lucrat pentru Google timp de doi ani, ea a hotărât să-şi înfiinţeze propria companie. WayUp, firma tinerei de 25 de ani, este un site ce are peste 200.000 de utilizatori, studenţi care caută joburi la companii precum Microsoft, Uber, The New York Times, Disney sau Google, informează Business Insider.

Primul sfat al lui Wessel pentru tinerii este să fie deschisi la oportunităţi. "Când ai 20 de ani trebuie să experimentezi, să nu-ţi fie frică să încerci lucruri diferite, să călătoreşti. În perioada asta trebuie să descoperi cine eşti", a spus ea.

Al doilea sfat este ca tinerii să nu alerge după bani, ci după fericire."Ar trebui să te concentrezi să găseşti un loc, un job care te face fericit. Dacă doar cauţi un salariu mai mare sau prestigiu s-ar putea să-ţi faci un rău", este de părere Liz Wessel. "Am mulţi prieteni care au intrat în domeniul financiar doar pentru că este un domeniul bănos, însă au renunţat între timp pentru că nu erau fericiţi", adaugă ea.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ceo,
google,
tineri,
angajare,
cariera,
construire,
fericire,
refuz,
timp
/actualitate/cel-mai-bun-sfat-al-unui-fost-angajat-google-pentru-tinerii-care-vor-sa-si-construiasca-o-cariera-14850351
14850351
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.