Cum a ajuns după pandemie unul dintre cele mai bune restaurante din lume. Acesta a câştigat de patru ori titlul de „Cel mai bun restaurant al lumii”

Autor: Ioana Matei Postat la 25 mai 2020 6953 afişări

Cum a ajuns după pandemie unul dintre cele mai bune restaurante din lume. Acesta a câştigat de patru ori titlul de „Cel mai bun restaurant al lumii”

Restaurantul Noma din Copenhaga, care a câştigat de patru ori titlul de „Cel mai bun restaurant al lumii”, s-a redeschis. Dacă înainte de izbucnirea pandemiei de COVID-19 acesta era un restaurant de lux, acum acesta a renăscut sub forma unui wine bar care serveşte şi burgeri, potrivit bloomberg.com. 

În mod normal, pentru a mânca la Noma, trebuie să rezervi o masă în avans. În prezent, restaurantul funcţionează fără rezervări. Preţurile sunt accesibile de asemenea: un burger costă 18,4 dolari. Wine bar-ul se află în grădina restaurantului şi are scopul de a ajuta la revenirea vieţii sociale în Copenhaga, potrivit Bloomberg.

Noul spaţiu are 65 de locuri şi va fi deschis de joi până duminică, între 1 p.m. şi 9 p.m.  Restaurantul se va redeschide cu aproximativ jumătate din numărul normal de clienţi, cu scaune aşezate astfel încât să fie respectată distanţa fizică necesară pentru limitarea răspândirii coronavirusului. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
restaurant,
redeschidere,
pandemie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.