Cel mai bun an din ultimul deceniu pentru Ford: profit de 6,6 mld. dolari in 2010

Postat la 28 ianuarie 2011 9 afişări

Profitul net al constructorului auto american Ford a crescut anul trecut cu 3,8 miliarde de dolari, la 6,6 miliarde de dolari, cel mai ridicat nivel din ultimul deceniu, grupul imbunatatindu-si performantele la nivelul tuturor operatiunilor, scrie Mediafax Business.

"Rezultatele din 2010 ne-au depasit asteptarile, accelerând tranzitia de la fixarea pricipiilor de afaceri la obtinerea unei cresteri profitabile. Investim intr-un numar fara precedent de produse, in tehnologie si dezvoltare in toate regiunile lumii", a declarat presedintele Ford, Alan Mulally, in raportul privind rezultatele financiare ale grupului pentru 2010.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Ford,
profit,
masini,
constructor american
/actualitate/cel-mai-bun-an-din-ultimul-deceniu-pentru-ford-profit-de-6-6-mld-dolari-in-2010-7929289
7929289
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.