Cel mai bogat sat din România, unde Ferrari-ul e considerat „vechitură”. Puţini români ştiu de existenţa lui

Postat la 23 februarie 2024 4341 afişări

Cel mai bogat sat din România, unde Ferrari-ul e considerat „vechitură”. Puţini români ştiu de existenţa lui

Cel mai prosper sat din România este situat în Ardeal, dar puţini oameni din restul ţării au auzit despre el. Majoritatea locuitorilor săi au ales să lucreze în străinătate, însă rămân ataşaţi de rădăcinile lor.

Aceasta este satul considerat cel mai bogat din România: Certeze, situat în judeţul Satu Mare. Ce îl face să fie recunoscut drept cel mai prosper sat? Certeze dispune de toate facilităţile necesare pentru o viaţă confortabilă şi prosperă. Cu toate acestea, provocarea majoră pentru acest sat este reprezentată de nevoia de locuitori, deoarece mulţi dintre aceştia au ales să se stabilească în afara ţării în căutarea unui trai mai bun, în ţări precum Spania, Italia, Franţa sau Marea Britanie.

Cu toate că mulţi locuitori au plecat în străinătate în căutarea unor oportunităţi mai bune, Certeze nu se lasă mai prejos. Casele din această sat sunt nu doar mari, ci şi luxoase, adesea cu câte un etaj şi unele chiar cu trei. Arhitectura localităţii impresionează prin detalii complexe, inclusiv uşi sculptate din lemn, balcoane impunătoare, ferestre moderne şi garduri elegante din fier forjat.

Chiar dacă este un sat, construcţiile din Certeze nu sunt doar moderne, ci şi captivante din punct de vedere arhitectural. Reputaţia sa a depăşit graniţele naţionale, fiind evidenţiată într-un articol publicat în presa germană, bazat pe un documentar realizat de Deutsche Welle.

Cititi mai multe pe www.stiriledecluj.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ferrari,
romani,
romania

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.