Cei mai mari pierzători ai anului: Oamenii de afaceri care au făcut investiţii neprofitabile în 2012

Postat la 27 decembrie 2012 19 afişări

Anul 2012 a adus creşteri pentru cei mai importanţi indici bursieri, însă o serie de nume sonore din businessul global au suferit pierderi substanţiale în pofida atmosferei pozitive din pieţe.

În luna mai, după listarea Facebook la bursa de la New York, participaţia lui Mark Zuckerberg la companie avea o valoare de aproape 19 miliarde de dolari, potrivit unui material The Guardian. În prezent, acţiunile lui Zuckerberg la Facebook valorează cu 5 miliarde de dolari mai puţin, pentru mulţi investitori fiind încă neclar de unde va scoate compania profituri pentru a justifica o valoare de piaţă atât de mare. Un semnal important este şi decizia multor acţionari vechi, angajaţi şi executivi Facebook de a vinde acţiunile pe parcursul acestui an.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
investitii,
randament,
pierzatori,
profit,
pierderi
/actualitate/cei-mai-mari-pierzatori-ai-anului-oamenii-de-afaceri-care-au-facut-investitii-neprofitabile-in-2012-10412952
10412952
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.