CEC Bank şi Finanţele lansează un serviciu simplificat de colectare a taxelor şi a impozitelor

Postat la 23 septembrie 2011 30 afişări

CEC Bank şi Ministerul Finanţelor Publice au lansat începand cu luna septembrie o nouă facilitate prin care persoanele fizice îşi pot plăti impozitele, contribuţiile, taxele şi alte venituri către bugetul de stat, bugetele locale şi alte bugete, fără costuri auxiliare.

Plăţile pot fi efectuate direct de către contribuabilii persoane fizice sau pentru aceştia de către alte persoane fizice plătitoare - caz în care vor prezenta datele de identificare ale contribuabililor pentru care se fac plăţile.

Operaţiunile de plată se pot face atât prin ordin de plată intrabancar în unităţile CEC Bank, cât si prin serviciul de Internet Banking al băncii.

Atât contribuabilii, cât şi persoanele plătitoare se vor identifica fiscal prin codul numeric personal. Condiţia este ca persoanele plătitoare să aibă deschis un cont curent la CEC Bank şi să prezinte ordinul de plată tipărit în formatul stabilit de către Ministerul Finanţelor Publice.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cec-bank-si-finantele-lanseaza-un-serviciu-simplificat-de-colectare-a-taxelor-si-a-impozitelor-8789093
8789093
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.