CEC Bank introduce optiuni noi la folosirea serviciului Transfer Rapid

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 06 aprilie 2011 2019 afişări

Utilizatorii din Romania ai serviciului de transfer de bani CEC Bank – Transfer Rapid au posibilitatea, incepand cu 5 aprilie, sa decida atat asupra variantei in care doresc sa dispuna de banii primiti, cat si asupra modului de incasare (in cont si/sau in numerar).

Beneficiarii pot alege, astfel, daca primesc intreaga suma in lei sau in valuta transmisa (euro sau dolari) sau pot opta pentru primirea unei parti din aceasta in lei.

Serviciul de transfer de bani oferit de catre CEC Bank si Transfer Rapid, disponibil in intreaga retea a bancii, este destinat romanilor care lucreaza in strainatate si care intentioneaza sa transmita in tara sume de bani.

Pretul serviciului este de pana la 4,9% din suma trimisa, cel mai scazut din piata pentru transferuri de sume mici si medii - cele care reprezinta intervalul de interes pentru cetatenii romani din strainatate.

Lansat in 2006, Transfer Rapid lucreaza in strainatate cu banci precum Santander din Spania si cu parteneri licentiati in tarile de interes pentru comunitatile romanesti. Serviciul functioneaza pentru transferuri din Spania, Italia, Portugalia, Brazilia, Luxemburg, Belgia, Elvetia, Marea Britanie, Irlanda, Suedia, Germania, Canada, SUA, Australia, Cipru, Grecia, Franta si Danemarca.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cec-bank-introduce-optiuni-noi-la-folosirea-serviciului-transfer-rapid-8135466
8135466
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.