CEC Bank elimină comisioanele de retragere numerar şi interogare sold pentru cardurile de debit

Postat la 03 aprilie 2018 102 afişări

CEC Bank elimină comisioanele de retragere numerar la cardurile de debit standard începând din 2 aprilie, la tranzacţile efectuate în România şi pe teritoriul UE, dar şi a tranzacţiilor de interogare sold efectuate la nivel naţional la ghişeu şi bancomate, arată un comunicat transmis marţi de bancă.

CEC Bank elimină comisioanele de retragere numerar şi interogare sold pentru cardurile de debit

Măsura vizează actualele conturi de card cu unul sau mai multe carduri de debit ataşate, cu excepţia cardurilor de debit Premium.

„Prin acest demers, CEC Bank continuă politica de susţinere a clienţilor persoane fizice şi vine în întâmpinarea acestora cu una dintre cele mai competitive oferte de pe segmentul cardurilor de debit”, a precizat directorul general al CEC Bank, Radu Graţian Gheţea.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.