CEC Bank a acordat în două luni credite cu garanţii de la stat pentru IMM-uri de 2 milioane lei

Postat la 23 aprilie 2014 30 afişări

CEC Bank a acordat în ultimele două luni credite de circa două milioane de lei în cadrul Programului de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii şi are în analiză împrumuturi de alte patru milioane lei, plafonul total fiind de peste 520 milioane lei în următorii doi ani.

CEC Bank a acordat în două luni credite cu garanţii de la stat pentru IMM-uri de 2 milioane lei

CEC Bank şi Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii (FNGCIMM) au semnat în februarie Convenţia de Colaborare pentru programul guvernamental, prin care banca beneficiază în următorii doi ani de un plafon al garanţiilor de circa 260 milioane lei, prin care IMM-urile pot accesa credite de peste 520 milioane lei cu garanţii reduse la jumătate.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cec-bank-a-acordat-in-doua-luni-credite-cu-garantii-de-la-stat-pentru-imm-uri-de-2-milioane-lei-12509123
12509123
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.