10 evenimente istorice care îţi vor schimba percepţia asupra timpului

Postat la 22 aprilie 2014 93 afişări

Oamenii au fost dintotdeauna fascinaţi de evenimentele din trecut. Cât de bine cunoaştem, însă, istoria şi cât de corectă este percepţia noastră asupra timpului?

10 evenimente istorice care îţi vor schimba percepţia asupra timpului

 Cleopatra a trăit mai aproape în timp de prima aselenizare, decât de construcţia Marii Piramide

Cleopatra a VII-a a Egiptului, ultimul faraon activ, este cunoscută în istorie pentru alianţele cu Cezar şi Marc Antoniu, dar şi pentru viaţa sa tumultoasă, care a inspirat romane, piese de teatru şi filme. Ea s-a născut în anul 69 î.e.n., la Alexandria şi s-a sinucis la doar 39 de ani, în 30 î.e.n. Construcţia Marii Piramide a început în jurul anului 2560 î.e.n., cu aproape 2500 de ani înainte de naşterea ei. În schimb, prima aselenizare, misiunea sovietică Luna 2, a avut loc în 1959, iar primul echipaj uman a ajuns acolo în 1969, la mai puţin de 2000 de ani de la moartea Cleopatrei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/10-evenimente-istorice-care-iti-vor-schimba-perceptia-asupra-timpului-12504213
12504213
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.