Ceasul de scris

Postat la 27 mai 2018 49 afişări

Colecţionarul împătimit este „vânat” de o mulţime de companii, de la comercianţi de artă la producători de automobile, ceasuri ori alte obiecte scumpe care se pot lansa în ediţii limitate.

Ceasul de scris

Producătorii de instrumente de scris nu fac nici ei excepţie, casa elveţiană Caran d’Ache anunţând recent o ediţie limitată de stilouri şi rollere gândite ca un omagiu la adresa industriei orologere, sub denumirea de 1010 Timekeeper.

Prevăzut cu două capace, unul care aminteşte de coroana unui ceas, iar celălalt de brăţara acestuia, pe care utilizatorul le poate schimba după dorinţă şi cu elemente care închipuie un cadran, cifre romane şi limbi care arată ora, 1010 Timekeeper pare un ceas în formă de instrument de scris, iar denumirea sa vine de la poziţia în care stau acele de ceasornic cu care este decorat. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ceas,
denumire,
limitare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.