Cealalta fata a „monstrului” Falau: pe cand era un simplu „baiat extraordinar”, se batea cu Leonard Doroftei

Postat la 19 noiembrie 2010 266 afişări

Cristian Chilat, alias Falau Lalagiu, acuzat de asasinatul interlopului nemtean Gheorghita Mararu, ar fi putut calca pe urmele campionului mondial Leonard Doroftei.

O confirma, pentru gandul, chiar Doroftei, care isi aduce aminte ca a boxat cu Chilat, la seniori: "Era un boxer foarte bun, dar l-am invins de fiecare data - eu eram atunci deja pe val". Antrenorul lui Chilat din perioada junioratului, Gabriel Timpescu, sustine ca cei doi au boxat si cand aveau 14-15 ani, elevul sau impunandu-se intr-unul dintre meciuri. Doroftei replica: "Nici vorba, nu-mi amintesc asa ceva. Nu mi-ar fi fost rusine sa admit ca m-a invins, dar chiar nu s-a intamplat asa". Atat Doroftei, cat si Timpescu sunt de acord intr-o privinta: Chilat era un sportiv de exceptie, cu un caracter ce nu anunta nici pe departe drama de acum. "Era un baiat extraordinar. Radeai, glumeai cu el, era un baiat de viata. Acum imi e rusine ca am fost oarecum apropiati", spune Doroftei. "Nu imi pot imagina ce s-a intamplat cu el. Adevarul e ca toata Europa asta de Est s-a cam dat peste cap si multi au luat-o razna. O fi prizat niste prafuri care i-au luat mintile, nu stiu…", adauga, cu amaraciune, Timpescu.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Neamt,
interlopi,
asasinat,
Mararu,
Soric,
Doroftei
/actualitate/cealalta-fata-a-monstrului-falau-pe-cand-era-un-simplu-baiat-extraordinar-se-batea-cu-leonard-doroftei-7731074
7731074
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.