Cea mai SPECTACULOASĂ şosea panoramică din Transilvania. Rivalizează cu Transpalpina şi Transfăgărăşan

Postat la 31 mai 2023 2277 afişări

Cea mai SPECTACULOASĂ şosea panoramică din Transilvania. Rivalizează cu Transpalpina şi Transfăgărăşan

Drumul Apusenilor este cea mai spectaculoasă şosea din Transilvania. Drumul începe de la intrarea în localitatea Valea Drăganului şi ajunge până la limita cu judeţul Bihor, traversând una dintre cele mai frumoase zone din munţii Apuseni, iar printre principalele atracţii ale acestui traseu este lacul Drăgan.

Mai mult, Drumul Apusenilor poate concura pentru titlul de „cea mai frumoasă şosea din România”, alături de Transalpina şi Transfăgărăşan.

Traseul judeţean, de importanţă turistică naţională, are o lungime totală de peste 25 de km, acesta începe de la intrarea în localitatea Valea Drăganului (intersecţia cu DN1), continuă până în proximitatea Barajului Drăgan-Floroiu şi ajunge până la limita administrativă cu judeţul Bihor.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sosea,
spectaculos,
transilvania

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.