Cea mai scumpă benzinărie Lukoil din România

Autor: Razvan Muresan Postat la 10 iulie 2013 2235 afişări

Diferenţa de preţ la un litru de carburant între cea mai ieftină şi cea mai scumpă benzinărie Lukoil din România este de 25 de bani la benzină şi aproape 50 de bani la motorină, potrivit datelor publicate pe siteul companiei şi comparate de Winfo.

Cea mai scumpă benzinărie Lukoil din România

Astfel, cea mai ieftină bezinărie Lukoil este cea de la Târgu Neamţ, unde un litru de motorină standard costă 5,66 lei, iar un litru de benzină standar 5,61 lei. Cea mai scumpă staţie Lukoil este situată în Bucureşti în zona Lujerului, la intersecţia dintre bulevardul Iuliu Maniu şi şoseaua Virtuţii: un litru de motorină costă 6,01 lei, iar benzina costă 5,88 lei.

Preţurile sunt valabile în data de 10 iulie 2013 şi sunt preluate de pe siteul Lukoil. Celelalte companii nu oferă date actualizate legate de preţurile pe care le practică.

Înfiinţată în anul 1998, compania Lukoil România este unul dintre liderii pieţei petroliere româneşti, având o cotă de aproximativ 20% din piaţa totală de produse petroliere din România. În prezent, compania Lukoil România comercializează carburanţi printr-o reţea de 300 de staţii de distribuţie şi 9 depozite de produse petroliere. Cifra de afaceri netă a companiei Lukoil România în anul 2010 a depăsit valoarea de 4.500 mil. lei, în creştere cu 40% faţă de anul 2009.

Tableau Software ajuta oamenii sa vizualizaze si sa inteleaga datele. Peste 12.000 de clienti din intrega lume obtin raspunsuri rapide de business atat la birou cat si oriunde s-ar afla. In Romania, compania Winfo a fost aleasa drept Gold Reseller Partner Tableau. Winfo ofera servicii complete de Business Intelligence si are clienţi precum Carrefour, Cora, GDF-Suez, Ursus Breweries, Romtelecom si altii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lukoil,
romania,
benzinarii,
carburanti,
preturi
/actualitate/cea-mai-scumpa-benzinarie-lukoil-din-romania-11114377
11114377
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.