Cea mai „fierbinte“ investiţie în rândul milionarilor americani: să nu facă nimic

Postat la 20 mai 2016 251 afişări

Cea mai „fierbinte“ investiţie în rândul milionarilor americani: să nu facă nimic

Milionarilor Americii nu le place ce văd pe pieţe sau în economie. Cei „masiv de bogaţi“ fac bani mai degrabă din pasiunile pe care le au decât din investiţii. Şi se distrează şi mai mult decât atunci când urmăresc mişcările pieţei, scrie CNBC.

Ron Carson, consilier în administrarea averilor, a mers recent la derby-ul din Kentucky cu un client. Un cal cu o performanţă bună în cursă se poate dovedi o investiţie destul de bună pentru cei bogaţi. Totuşi, niciunul dintre milionarii americani nu ar lua în considerare o astfel de investiţie.

„Consensul general al clienţilor şi celor prezenţi la derby este că economia se află într-o zonă crepusculară. Nimeni nu înţelege cu adevărat ce se întâmplă. Suntem într-o altă lume. Nu mai ştim ce este real“, spune Carson.

Pentru majoritatea bogaţilor Americii, nimic de pe pieţe nu pare să meargă bine în acest moment, iar aşteptările privitoare la perfor manţele investiţiilor sunt scăzute.

Citiţi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cea-mai-fierbinte-investitie-in-randul-milionarilor-americani-sa-nu-faca-nimic-15351941
15351941
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.