Cea mai bogată româncă a cumpărat cea mai mare casă din staţiunea americană de lux Aspen

Autor: George Toader Postat la 12 iunie 2012 139 afişări

Miliardarul John Paulson, căsătorit cu româncă Jenny Zaharia, a cumpărat o proprietate de 36 de hectare în Aspen, Colorado, pentru 49 de milioane de dolari. În preţ mai este inclusă o proprietate separată, mai mică. Locuinţa, construită acum 20 de ani pentru prinţul saudit Bandar bin Sultan, este cea mai mare proprietate rezidenţială din Aspen.

Jenny Zaharia şi John Paulson s-au căsătorit în anul 2000 şi au împreună două fiice.

Noua lor locuinţă, cu o suprafaţă de 5.000 de metri pătraţi, mai mare decât cea a Casei Albe, a fost iniţial scoasă la vânzare în 2006 pentru 135 de milioane de dolari, fiind cea mai scumpă casă din SUA la acel moment. Casa are 15 dormitoare şi 27 de băi şi propriul centru de tratare a apelor reziduale, are un garaj enorm cu service, spălătorie şi pompe de benzină. După această achiziţie, Paulson şi soţia sa vor avea propria pârtie de ski şi teren pentru echitaţie.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
româncă,
staţiunea,
Aspen
/actualitate/cea-mai-bogata-romanca-a-cumparat-cea-mai-mare-casa-din-statiunea-americana-de-lux-aspen-9739047
9739047
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.