Cea mai bine plătită meserie în Elveţia este cea de arhitect. Ce salarii primesc aceştia

Postat la 05 decembrie 2017 1364 afişări

Arhitectura este ştiinţa şi arta proiectării cladirilor şi spaţiilor publice. În prezent, pe măsură ce oraşele s-au dezvoltat, activitatea arhitecţilor a fost reevaluată şi foarte bine plătită în unele ţări.

Cea mai bine plătită meserie în Elveţia este cea de arhitect. Ce salarii primesc aceştia

Potrivit unui raport recent publicat de revista Metalocus, după ce a fost analizată activitatea unui număr de 6.500 de directori din industria de arhitectură din întrega lume.

 

Salariul mediu lunar al unui profesionist în Elveţia în acest domeniu este de 5.853 de euro.

 

Irlanda este a şaptea ţară din lume care plăteşte arhitecţii cel mai bine, un profesionist ajungând la un salariu mediu lunar de 3692 euro.

 

Qatar, o destinaţie care în ultimul timp dezvăluie numeroase clădiri moderne, avangardiste, ocupă locul şase. Aici, un arhitect poate câştiga 3703 euro pe lună.

 

Canada este a cincea ţară care plăteşte cel mai bine arhitecţii. Un salariu mediu lunar este de 3766 euro.

 

Cititi mai multe pe www.descopera.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.