Ce voiam să fiu, ce am ajuns! Adrian Bodomoiu, directorul general al Wizrom Software, producător de soft prezent pe piaţa locală de peste două decenii

Postat la 19 septembrie 2022 143 afişări

Ce voiam să fiu, ce am ajuns! Adrian Bodomoiu, directorul general al Wizrom Software, producător de soft prezent pe piaţa locală de peste două decenii

În perioada verii, Business MAGAZIN i-a trimis  pe executivii din România într-o călătorie în timp şi i-a provocat la un exerciţiu de imaginaţie. I-am întrebat ce îşi doreau să devină în copilărie/adolescenţă şi cum cred că ar fi fost viaţa lor într-o astfel de ipostază. Redăm, în ediţiile ce urmează ale revistei, răspunsurile ce continuă să vină pe adresa redacţiei.

„Trebuie să recunosc că aceste întrebări m-au dus într-o călătorie în timp care mi-a trezit amintiri dintre cele mai fericite şi inocente. Aspiraţiile mele de carieră, copil fiind, au fost variate – de la asfaltator, constructor de avioane (din care, în prezent, a rămas pasiunea pentru aeromodelism), până la fotograf sau cineast. Simţul artistic a fost moştenit de la bunica şi mama mea, pe care l-am dat mai departe fiicei mele, pe care o susţinem în familie să îşi îndeplinească aspiraţiile artistice.

Această varietate în ce priveşte o potenţială carieră se regăseşte în activitatea mea profesională din prezent. La Wizrom, prin ceea ce facem, ajutăm antreprenori şi pe oamenii din companii dintr-o varietate de domenii de activitate să îşi vadă viziunea devenită realitate zi de zi. Am norocul să interacţionez zi de zi cu profesionişti din industrii care mai de care mai interesante şi mai diverse, deci într-un fel, îmi trăiesc visul de a «sări» dintr-o meserie în alta.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.