Ce vedem diseară la “Românii au talent”

Autor: Ana Raduta Postat la 09 martie 2012 30 afişări

Cea de-a patra ediţie a show-ului “Romanii au talent”, difuzat de ProTV vineri, 9 martie, de la ora 20:30 pregăteşte noi momente interesante pentru telespectatori.

O doamna de peste 80 de ani prezenta in concurs, a venit hotarata sa il invite la un vals sau tango pe Mihai Petre. Desi talentul doamnei este de a compune si de a recita, aceasta nu a vrut sa paraseasca scena fara a dansa inainte cu Mihai Petre, dorinta care de altfel i-a fost indeplinita.

Un alt invitat surpriza al editiei de pe 9 martie este Nea Marin. Prezent la show-urile "Romanii au talet" din tara, acesta a ajuns la Constanta chiar pe scena show-ului, alaturi de Smiley si Pavel Bartos, intr-o demonstratie de dans popular pe drum&bass.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
“Românii au talent”,
show,
ProTV
/actualitate/ce-vedem-diseara-la-romanii-au-talent-9384046
9384046
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.