Ce spunea Joe Biden despre fiul său Beau, care a murit la vârsta de 46 de ani

Autor: Alexandra Vladescu Postat la 01 iunie 2015 225 afişări

Videpreşedintele SUA Joe Biden şi-a declarat de multe ori public dragostea faţă de fiul său, Beau, care a murit la vârsta de 46 de ani, după o bătălie de câţiva ani cu cancerul la creier.

CNN a enumerat câteva dintre momentele în care vicepreşedintele SUA a vorbit despre fiul său.

”Tatăl meu avea o vorbă: un tată îşi cunoaşte succesul atunci când se uită la fiul sau fiica sa şi vede că aceştia au reuşit în viaţă mai bine decât el. Sunt un succes. Sunt un adevărat succes. Beau, te iubesc. Sunt atât de mândru de tine. Sunt atât de mândru de fiul care ai devenit, sunt atât de mândru de tatăl care ai devenit”.

”Ziua în care fiul meu Beau s-a întors dintr-un turneu de un an din Irak şi momentul în care l-am văzut îmbrăţişându-şi soţia şi copiii au fost unele dintre cele mai fericite şi mândre din viaţa mea”.

”Nu este un secret că eu cred că fiul meu, procurorul general Beau Biden va fi un senator grozav, exact aşa cum este şi un procuror general grozav... dacă în viitor va candida pentru Senat, va trebui să o facă şi să câştige pe cont propriu. Nu ar accepta să fie altfel”.

”Fiul meu, Beau Biden, a petrecut un an în Irak, şi am văzut impactul pe care această perioadă l-a avut asupra nepoţilor meu - jocurile pierdute, zilele de naştere pierdute, locul gol la masa de Ziua Recunoştinţei. Aşa că, din partea unei naţiuni recunoscătoare, vă mulţumesc tuturor fraţilor, surorilor, mamelor, taţilor, soţiilor celor care s-au aşezat în calea răului în ultimii 10 ani. Vă mulţumesc, vă mulţumesc”.

”Noţiunea conform căreia pentru că sunt bărbat nu ştiu ce înseamnă să creşti doi copii singur e falsă. Nu ştiu cum este să nu ai un copil despre care să nu fii sigur că va supravieţui. Înţeleg”.

”Fiul nostru a petrecut un an în Irak. Când s-a întors acasă - vi se va părea ciudat - ne-am simţit puţin vinovaţi că s-a întors acasă. Deoarece am asistat la atât de multe înmormântări, am vizitat atât de multe baze militare. Nu toate pierderile sunt egale”.

”Unul dintre fiii mei a absolvit Dreptul la Yale. Celălalt fiu, din loialitate pentru mama sa decedată, a decis să meargă la Drept la Syracuse. Diferenţa de vârstă dintre ei este de un an şi o zi. Cel care a absolvit la Yale a avut uşile deschise mereu în calea lui.... Pentru celălalt a fost o adevărată luptă. A fost ales unul dintre cei mai tineri procurori generali din istoria statului Delaware, a fost cel mai popular oficial public din statul meu... a fost Beau”.

Fiul vicepreşedintelui SUA Joe Biden, Beau Biden, a murit la vârsta de 46 de ani, după o bătălie de câţiva ani cu cancerul la creier.

Bidena suferitprobleme de sănătate din2010, cânda avutun accident vascular cerebral, care nua afectat însăabilităţile salemotoriisaude vorbire.

În 2013,ela fost tratatlaMDAndersonCancerCenterdin Houston, după ce s-a simţitdezorientatşislabîn vacanţă.A fostdiagnosticat cucancer la creier şi operat, intervenţia chirurgicală fiind cu succes.

Cancerul a revenit în această vară şi Biden a urmat un tratament agresiv la Walter Reed National Military Medical Center din Bethesda (Maryland), potrivit biroului tatălui său, Joe Biden. A murit duminică, înconjurat de familia sa.

Beau Biden a fost foarte apropiat de tatăl său şi o prezenţă familiară în campaniile sale politice.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
joe biden,
vicepresedinte,
beau biden
/actualitate/ce-spunea-joe-biden-despre-fiul-sau-beau-care-a-murit-la-varsta-de-46-de-ani-14376482
14376482
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.