Ce spunea în primăvară constructorul Arenei Naţionale despre gazon

Postat la 07 septembrie 2011 23 afişări

Gazonul stadionului Naţional Arena, montat de firma Gama Verde, deţinută de omul de afaceri Adrian Oprişan, era considerat în primăvară una dintre cele mai uşoare componente ale proiectului care a costat peste 200 de milioane de euro.

Cu toate acestea, pe lângă ratarea calificării, gazonul moale, care s-a rupt în zeci de bucăţi încă din primele minute de joc, a umbrit spectacoulul din cadrul meciului România - Franţa, care ar fi trebuit să fie evenimentul anului în Bucureşti.

"Sub gazon există instalaţii de drenaj, de încălzire, de stropire la nivelul gazonului, abia peste vine stratul de gazon, care se poate pune chiar şi cu o săptămână înainte", spunea în luna martie Ştefan Monus, directorul coordonator al proiectului din partea joint-venture-ului Max Boegl - Astaldi, care a construit stadionul. Cert este că deşi gazonul ar fi trebuit să fie bun de joc încă din 10 august, când trebuia să se dispute amicalul România - Argentina, acesta a fost aproape impracticabil şi o lună mai târziu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ce-spunea-in-primavara-constructorul-arenei-nationale-despre-gazon-8708760
8708760
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.