Ce spune Vlad Voiculescu, despre prezenţa USR PLUS în viitorul Guvern

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 07 decembrie 2020 412 afişări

USR PLUS nu va fi parte dintr-un guvern „în care se schimbă câteva feţe, eventual se iau câteva figuri noi şi se pun în poza de ansamblu”, spune copreşedintele USR PLUS Bucureşti, Vlad Voiculescu: „Nu vom face figuraţie”.

Ce spune Vlad Voiculescu, despre prezenţa USR PLUS în viitorul Guvern

„La nivel guvernamental lucrurile nu pot continua ca şi până acum. Nu o să fim parte dintr-un guvern în care se schimbă câteva feţe, eventual se iau câteva figuri noi şi se pun în poza de ansamblu. Vom fi parte a unei schimbări reale şi oamenii pot să aibă încredere în noi că nu vom face figuraţie. Nu am venit aici pentru o funcţie sau alta niciunul dintre noi. Înţelegem schimbarea reală de care România are nevoie”, spune Vlad Voiculescu.

El spune că la Bucureşti rămâne valabilă înţelegea cu PNL.

„Sunt 72 de zile de la locale, câştigate de USR PLUS. USR PLUS trebuia să facă parte din Executiv, dar la 72 de zile viceprimarul din partea USR PLUS nu a fost ales pentru că guvernul a înaintat o ordonanţă de urgenţă prin care a schimbatr regulile jocului. (...) dacă ne uităm la imaginea de ansamblu vedem că a fost campanie, că alegerile au fost câştigate de USR PLUS şi de un primar independent, care între timp e mai puţin independent. Partenertiatul la nivelul PMB rămâne valabil, însă în termenii dictaţi de oameni prin vot. Alianţa USR PLUS va proteja ceea ce oamenii au sperat şi au votat”, conchide Voiculescu

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
usr plus,
guvernare,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.