Ce spune Marcel Ciolacu, despre modificarea Constituţiei

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 10 mai 2022 40 afişări

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că modificarea Constituţiei este un demers care trebuie pornit, ţinând cont de majoritatea parlamentară. El nu dă detalii despre articolele vizate pentru a fi schimbate, dar afirmă că atribuţiile preşedintelui nu ar trebui modificate.

Ce spune Marcel Ciolacu, despre modificarea Constituţiei

„Când ai o astfel de majoritate în Parlament îţi propui şi lucruri mai îndrăzneţe şi mai măreţe. A mai fost o încercare de modiicare a Constituţiei. Trebuie pornit de la acele dezbateri. Societatea se modernizează, provocările sunt cu totul altele. Cred că nimeni se mai aştepta ca în Europa să mai avem de-a face cu un război. Trebuie privite din toate unghiurile şi sunt convins că vor fi mai multe opinii şi decizii. Este un demers care trebuie pornit. Eu am spus că ar fi cazul să pornim acest demers, ţinând cont şi de majoritatea pe care o avem”, a spus Ciolacu.

„Eu nu consider că trebuie modificate atribute de la preşedinte”, a mai spus liderul PSD, întrebat dacă trebuie modificate atribuţiile preşedintelui.

Preşedintelui Camerei Deputaţilor i s-ar părea corect să fie constituită o comisie specială a celor două camere ale Parlamentului

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
constituţie,
modificare,
ciolacu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.