Ce spune Claudiu Năsui, despre demisia lui Cioloş

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 07 februarie 2022 230 afişări

Dacian Cioloş nu trebuia să-şi dea demisia, ci trebuia să-şi ducă mandatul până la capăt, afirmă vicepreşedintele USR Claudiu Năsui. El spune că şefia partidului va fi preluată de Cătălin Drulă.

Ce spune Claudiu Năsui, despre demisia lui Cioloş

„Este o greşeală. Nu terebuia să-şi dea demisia. Trebuia să-şi ducă mandatul până la capăt, dar este un un gest unilatetral. Nu pot eu să influenţez decizia”, spune, luni, vicepreşedintele USR Claudiu Năsui.

El precizează că, după demisia lui Dacian Cioloş din funcţia de preşedinte al formaţiunii, Cătălin Drulă rămâne preşedinte interimar.

„Nu există distincţie între drepturile preşedintelui interimar şi drepturile preşedintelui neinterimar”, conchide Năsui.

Luni, liderul USR, Dacian Cioloş, şi-a depus mandatul de preşedinte al formaţiunii. Preşedinţia va fi preluată de Cătălin Drulă, având în vedere că este vicepreşedintele care a obţinut cel mai mare număr de voturi la Congresul USR PLUS din 3 octombrie 2021.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
năsui,
cioloş,
demisie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.