Ce spune Barna despre existenţa unor tensiuni între premier şi miniştrii USR PLUS

Autor: Andreea Tobias Postat la 10 februarie 2021 37 afişări

Dan Barna respinge categoric existenţa unor tensiuni între premier şi miniştrii USR PLUS: „Citesc diverse năzbâtii despre sabotaje imaginare şi alte lucruri care nu au nicio legătură cu realitatea”.

Ce spune Barna despre existenţa unor tensiuni între premier şi miniştrii USR PLUS

Dan Barna a fost întrebat, miercuri, despre informaţiile potrivit cărora ar exista discuţii între premier şi miniştrii USR PLUS.

„Resping această speculaţie. Sunt discuţii pe care le avem între noi miniştrii din oricare dintre partidele de coaliţie, sunt discuţiile fireşti legate de a găsi cea mai bună formulă de buget sau pe celelalte teme Nu există tensiuni. Citesc diverse năzbâtii despre sabotaje imaginare şi alte lucruri care nu au nicio legătură cu realitatea. Avem un dialog foarte clar”, a răspuns Barna.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dan barna,
tensiuni,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.