Ce spun parlamentarii despre limita de 4.000 de lei pe lună pentru cazare

Postat la 16 ianuarie 2013 52 afişări

Dan Radu Ruşanu a declarat marţi că parlamentarii vor beneficia de 4.000 de lei pentru cheltuielile de cazare, suma fiind redusă de la 7.500 de lei pe lună, unii senatori şi deputaţi considerând că banii sunt suficienţi pentru o soluţie "decentă" de cazare, în timp ce alţii susţin că nu sunt mulţumiţi.

Chelaru: Eu aş prefera să rămân la hotel, dar dacă nu mă încadrez în banii alocaţi, îmi caut gazdă

Chestorul Senatului, Ioan Chelaru, a declarat miercuri că ar dori să rămână cazat la hotel, motivat de "puterea obişnuinţei", dar şi de facilităţile asigurate, însă în situaţia în care nu se va încadra în suma stabilită în acest sens îşi va căuta o "gazdă".

"Eu cred că dacă vor fi foarte mulţi senatori care vor dori să rămână (cazaţi la hotel, n.r.), sau să stabilească să locuiască într-un anume hotel există posibilitatea - şi se va decide la nivelul fiecărui grup parlamentar - ca el să negocieze pe grup. Însă nimic nu împiedică un parlamentar să-şi negocieze la un hotel sau la o casă, la o pensiune(...). Eu am stat opt ani la hotel, prefer să stau la hotel, dar în condiţiile în care suma respectivă nu îmi va permite să stau la hotel o să-mi caut o gazdă", a susţinut Chelaru.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
parlamentarii,
cazare,
"decentă"
/actualitate/ce-spun-parlamentarii-despre-limita-de-4-000-de-lei-pe-luna-pentru-cazare-10476480
10476480
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.