Ce soluţie inedită le propune un hotelier din Cluj patronilor din industrie pentru a-şi reporni businessurile închise din cauza pandemiei de coronavirus

Autor: Andra Stroe Postat la 12 aprilie 2020 24729 afişări

Ce soluţie inedită le propune un hotelier din Cluj patronilor din industrie pentru a-şi reporni businessurile închise din cauza pandemiei de coronavirus

Deoarece multe businessuri din industria hotelieră a trebuit să îşi închidă porţile ca urmare a măsurilor luate de autorităţi pe fondul izbucnirii pandemiei de COVID-19, Nicolae Căpuşan, fondatorul complexului turistic SunGarden Golf & SPA Resort din Cluj, vine cu o soluţie care le-ar permite o reconversie a modelului de business, adaptată la noul context de piaţă.

„Pentru noi cei care activăm în industria hotelieră, reconversia presupune un proces destul de dificil, dat fiind faptul că o astfel de construcţie are o anumită rigiditate a sa. Camerele de hotel prin dotările lor, sălile de evenimente, nu lasă loc pentru multe alternative, însă am avut în vedere zilele acestea ideea de a transforma un hotel în centru pentru vârstnici. O parte din logistică se pliază pe nevoile unui astfel de spaţiu, altfel că perspectiva rămâne în lucru.”

El spune că şi configurarea unei linii de business pentru distribuţia de produse semipreparate, care să fie diferite radical din punct de vedere calitativ faţă de cele care se găsesc în mod obişnuit în comerţ, poate fi de ajutor în aceste vremuri grele.

Citiţi mai multe pe tema modului în care COVID-19 afectează industria HoReCa din România şi despre soluţiile găsite de antreprenorii din ale căror afaceri au fost afectate de pandemie pentru traversarea crizei în noul articol de copertă al Business MAGAZIN.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
business,
cluj,
inchidere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.