Ce se va întâmpla cu angajaţii din fabrica de condimente care a luat foc

Postat la 03 februarie 2019 145 afişări

Solina România arată, după incendiul izbucnit, în urmă cu 31 de ore, la fabrica din Alba Iulia, că activităţile de producţie vor fi transferate, temporar, către alte fabrici ale companiei din Europa, însă conducerea grupului francez a declarat ferm că nu va renunţa la activităţile din România.

Ce se va întâmpla cu angajaţii din fabrica de condimente care a luat foc

Potrivit unui comunicat transmis, duminică, presei, de Solina România, incendiul devastator izbucnit la fabrica din Alba Iulia a distrus tot, obiectivul nemaifiind operabil, iar pagubele sunt majore.

Când a izbucnit incendiul, nici un angajat nu era în fabrică.

„Cauzele declanşării incendiului sunt încă necunoscute şi vor fi comunicate în urma finalizării anchetei de către autorităţile competente. Menţionăm faptul că fabrica Solina din Alba Iulia era autorizată ISU şi întrunea toate condiţiile necesare unei operări sigure. (...) În aceste momente, siguranţa oamenilor, a bazelor de date şi reluarea business-ului sunt cele mai importante aspecte pentru companie”, arată Solina România.

Citiţi mai mult pe mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fabrica,
angajati,
romania

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.