Ce se intampla in orasul tau de Ziua Nationala. Harta festivitatilor

Postat la 01 decembrie 2010 19 afişări

Ceremonii militare, slujbe religioase, depuneri de coroane si mii de portii de fasole cu carnati. Asa se sarbatoreste "1 Decembrie de criza" in majoritatea oraselor din Romania.

Aproximativ 1.500 de militari si tehnica militara apartinand ministerelor Apararii Nationale, Internelor, SRI si SPP participa, miercuri, la parada de Ziua Nationala. La festivitati vor fi aduse avioane, elicoptere, transportoare de trupe, ambarcatiuni si masini de lupta. MAI va participa cu un bloc de defilare format din trei subunitati de jandarmi si pompieri, cate un detasament de tehnica apartinand Politiei, Politiei de Frontiera, Jandarmeriei si Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, precum si o formatiune de cavalerie a Jandarmeriei. SRI va fi reprezentat de un detasament format din 59 de ofiteri si subofiteri care va fi urmat de autospeciale de interventie pentru executarea misiunilor de lupta. SPP aduce doua dispozitive specializate in protectia demnitarilor, unul pentru oras, celalalt pentru zonele greu accesibile sau pentru deplasarea in conditii de vreme nefavorabila.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ce-se-intampla-in-orasul-tau-de-ziua-nationala-harta-festivitatilor-7766695
7766695
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.