Ce se intampla in orasul tau de Ziua Nationala. Harta festivitatilor

Postat la 01 decembrie 2010 22 afişări

Ceremonii militare, slujbe religioase, depuneri de coroane si mii de portii de fasole cu carnati, acolo unde municipalitatile considera ca isi permit. Asa se sarbatoreste 1 Decembrie "de criza" in majoritatea oraselor din Romania.

Aproximativ 1.500 de militari si tehnica militara apartinand ministerelor Apararii Nationale, Internelor, SRI si SPP participa, miercuri, la parada de Ziua Nationala din Bucuresti. La festivitati vor fi aduse avioane, elicoptere, transportoare de trupe, ambarcatiuni si masini de lupta.

Autoritatile din marile orase moldovene au renuntat la manifestari pompoase. Anul acesta, sarbatorirea Zilei Nationale se va limita la o parada militara si la o slujba religioasa. La Brasov, prefectul pedelist Ion Gontea si seful sau de partid, primarul George Scripcaru, au optat pentru o sarbatorire "de criza, cumpatata si sobra", a Zilei Nationale, fara fasole cu carnati pentru popor. Municipalitatea din Oradea, in schimb, pregateste aproximativ 2.000 de portii de fasole cu ciolan, care au costat in total 9.000 de lei.

Mai mult pe www.gandul.info.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ce-se-intampla-in-orasul-tau-de-ziua-nationala-harta-festivitatilor-7766674
7766674
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.