Ce se întâmplă cu Ţiriac Collection, galeria cu maşini deţinută de cel mai bogat om din România

Postat la 30 martie 2018 443 afişări

Începând cu acest final de săptămână, pasionaţii auto sunt invitaţi să descopere galeria Ţiriac Collection într-o nouă formulă de amenajare a spaţiului interior.

Ce se întâmplă cu Ţiriac Collection, galeria cu maşini deţinută de cel mai bogat om din România

Pentru a evidenţia mai bine diversitatea exponatelor şi originea mărcilor prezentate, vehiculele au fost grupate în funcţie de ţările de provenienţă. Astfel, toţi cei interesaţi pot descoperi autovehicule istorice şi noi distribuite pe zone dedicate unor state precum Franţa, Germania, Marea Britanie, Italia şi SUA. Acestora li se adaugă o zonă special gândită pentru maşinile foarte puternice, precum modele Ferrrari, Porsche sau Ford care au scris istorie în clasele lor, şi un spaţiu cofigurat să îl poarte pe vizitator într-o călătorie în jurul Globului, unse se regăsesc maşini din ţări precum Japonia, Irlanda sau Suedia.  

Odată cu noua amenajare a spaţiului, la Ţiriac Collection au fost expuse şi o serie de autovehicule din colecţia domnului Ion Ţiriac care nu au mai fost prezentate până acum publicului, precum: Chevrolet Corvette 35th Anniversary din anul 1988, Chevrolet Corvette 40th Anniversary din 1993, Ford GT Coupe din 2005 sau Ford Mustang Shelby GT500 din 1969, alături de alte noutăţi.

Recunoscută drept un loc unic în Europa de Sud-Est, care aduce împreună modele auto şi moto perfect restaurate sau noi, în totalitate funcţionale, galeria Ţiriac Collection este un spaţiu de referinţă pentru industria auto. Atât pasionaţii din domeniu, cât şi simplii vizitatori sunt impresionaţi de starea excepţională şi diversitatea unităţilor expuse.

Ţiriac Collection este prima galerie auto personală din România deschisă publicului, care reuneşte in prezent 173 de modele auto şi moto emblematice, atât clasice, produse începând cu anul 1899, cât şi de ultimă generaţie, aparţinând celor mai importanţi producători auto din lume.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.