Ce salarii au, de fapt, poliţiştii! Dezvăluiri din interior: cât câştigă lună de lună angajaţii din MAI

Postat la 06 iunie 2021 2492 afişări

Ce salarii au, de fapt, poliţiştii! Dezvăluiri din interior: cât câştigă lună de lună angajaţii din MAI

Invitatul ediţiei de vineri a emisiunii Gândul Live a fost Cosmin Andreica, liderul Sindicatului Europol. În cadrul interviului, acesta a vorbit despre atentatul cu bombă de la Arad, el plângându-se de condiţiile deficitare cu care se confruntă poliţiştii din România.

Potrivit lui Cosmin Andreica, Poliţia Română traversează acum cel mai prost moment din întreaga sa istorie.

„Pentru noi, lucrurile sunt crâncene. Suntem în cel mai prost moment prin care au trecut Poliţia Română şi MAI. Chiar şi în cazul de la Arad, mulţi jurnalişti ne-au sunat şi ne-au întrebat dacă este o greşeală că am spus faptul că 70% din oraşele din România nu au parte de poliţişti din structurile poliţiei judiciare după ora 16 sau în weekenduri. Nu este o greşeală, este cruntul adevăr. Pe de-o parte, este vorba despre managementul defectuos, iar pe de altă parte, avem oraşe unde avem unul sau doi poliţişti care lucrează în dosarele penale, în condiţiile în care acele oraşe au şi 20.000 de locuitori. Colegii noştri sunt foarte presaţi de volumul mare de muncă. Poliţiştii sunt nevoiţi să vină şi în weeekend, uneori”, a explicat Andreica.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politisti,
mai

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.