Ce s-a descoperit după AUTOPSIA lui Slobodan Praljak, fostul comandant al croaţilor-bosniaci. Ce OTRAVĂ a înghiţit la tribunal

Autor: Alina Mihai Postat la 03 decembrie 2017 151 afişări

Slobodan Praljak, un fost comandant al croaţilor-bosniaci, a decedat după ce a ingerat cianură în timpul citirii sentinţei în sala Tribunalului Penal Internaţional, au anunţat vineri procurorii olandezi, după efectuarea autopsiei, relatează site-ul agenţiei Reuters.

Ce s-a descoperit după AUTOPSIA lui Slobodan Praljak, fostul comandant al croaţilor-bosniaci. Ce OTRAVĂ a înghiţit la tribunal

Miercuri, Praljak, fost lider al forţelor militare croato-bosniace în războiul din perioada 1992-1995, a băut otravă dintr-o sticluţă şi a strigat "Nu sunt criminal de război!" în momentul în care Tribunalul Penal Internaţional pentru fosta Iugoslavie a confirmat în apel sentinţa de 20 de ani de închisoare stabilită în instanţa inferioară.

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tribunal,
autopsie,
croati,
cianura,
deces,
criminal,
inchisoare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.