Ce reacţie a avut Cîţu la acuzaţiile lui Voiculescu

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 16 aprilie 2021 74 afişări

Premierului Florin Cîţu a spus că nu comentează opinii personale, ca reacţie la acuzaţiilor aduse de fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu.

Ce reacţie a avut Cîţu la acuzaţiile lui Voiculescu

„Nu comentez declaraţiile... Vă daţi seama cum ar fi să comentez declaraţiile celor din Opoziţie în fiecare zi. Nu aş avea timp. Avem o pandemie de guvernat, de trecut ţara prin pandemie, lucruri foarte importante de făcut. Opinii personale nu comentez”, spune Florin Cîţu.

El dă asigurări că „guvernarea funcţionează”.

„Guvernul funcţionează foarte bine. Pe lângă faptul că spun eu acest lucru se vede în cifre. Se vede în creşterea economică, în veniturile de la buget, în cheltuielile cu investiţii şi în încrederea instituţiilor internaţionale”, adaugă premierul.

Întrebat despre acuzaţiile lui Vlad Voiculescu despre falsificarea datelor campaniei de vaccinare, el i-a cerut vicepremierului Dan Barna, care are în coordonare Ministerul Sănătăţii, să spună dacă ştia despre aceste lucruri şi ce măsuri a dispus.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cîţu,
voiculescu,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.