Ce puteţi citi în ediţia curentă a Business MAGAZIN - VIDEO

Autor: Ioana Matei Postat la 18 mai 2020 23 afişări

Ce puteţi citi în ediţia curentă a Business MAGAZIN:  Casa de după pandemie. Îmi mai cumpăr sau nu locuinţă?

  • Proiectele rezidenţiale în construcţie, cu apartamente deja contractate, continuă, însă treptat toţi jucătorii din domeniu anunţă o schimbare de paradigmă. Clienţii vor locuinţe mai mari, poate chiar o casă la curte. Impactul asupra tranzacţiilor şi preţurilor urmează a fi stabilit în perioada care urmează, pe măsură ce şi dezvoltatorii vor adapta oferta la noile cerinţe. Ce spun jucătorii pieţei despre evoluţia pieţei rezidenţiale în context pandemic, veţi putea citi în următorul COVER STORY al Business MAGAZIN.
  • Criza determinată de pandemia de COVID-19 arată că dependenţa de transportul în comun sau servicii de tip car sharing nu sunt cea mai bună alternativă într-o vreme în care păstrarea distanţe fizice scade semnificativ riscul infectării cu noul coronavirus. Dacia mizează în acest context pe libertate ca strategie de business, potrivit celui mai recent interviu acordat Business MAGAZIN de Christophe Dridi, CEO-ul Dacia.
  • Dacă înainte de starea urgenţă, 12% dintre angajaţii ING Bank lucrau în regim de telemuncă, în ultimele săptămâni, procentul acestora a urcat la 90%. Ce a însemnat această transformare din perspectiva Mihaelei Bîtu, CEO-ul ING Bank?
  • Turismul este unul dintre sectoarele cel mai afectate de pandemia de COVID-19, ceea ce se vede pe toate nişele acestuia. Dacă la începutul anului în curs Florin Hriţuliac, fondatorul grupului Haff, care închiriază şi vinde autorulote şi rulote, credea că în 2020 va bifa afaceri de 7 milioane de euro, acum se aşteaptă ca businessul să realizeze doar 5% din previziunile iniţiale. Care sunt planurile lui în acest context?

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
business magazin,
video,
pandemie,
casa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.